Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Hidrosud Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Pompe pentru ape uzate (canalizare si drenaj)
Brand
TS; KS; Rexa PRO; MTC; Drain Lift S
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pompele ape uzate Wilo sunt folosite pentru evacuarea apelor limpezi sau usor murdare din rezervoare, camine sau gropi, la drenajul cladirilor si al terenurilor, la desecari, in procese industriale si tehnologice (pompele de drenaj) si pentru vehicularea apelor uzate cu fecaloide din sistemele de canalizare individuale, colective sau municipale (pompe de canalizare).

In functie de sistemele in care sunt utilizate, pompele de ape uzate pot fi portabile sau fixe, pot lucra individual sau in componenta unui sistem cu mai multe pompe, pot fi automatizate cu plutitor incorporat sau cu tablou de comanda si control.

Magazinul de Pompe ofera si sisteme complete pentru evacuarea apei uzate, formate din camin, pompe, clapeti, vane, bare de ghidaj, tablou de comanda.

Avantajele utilizarii pompelor ape uzate WILO:

Partile ce vin in contact cu fluidul sunt din materiale anticorozive;
Disponibilitatea intr-o mare varietate de tipuri ce deservesc diverse aplicatii;
Rezistenta la blocaj si colmatare;
Instalare si utilizare simpla.

Pompele ape uzate produse de WILO deservesc o gama larga de utilizatori, atat casnici cat si industriali, evidentiindu-se prin fiabilitate, costuri reduse de intretinere si exploatare.

Prin mijloacele de contact afisate pe site va stam la dispozitie cu orice informatie pentru alegerea optima a unei pompe ape uzate WILO.
Din Gura in Gura