Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Hidrosud Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Pompe pentru alimentare cu apa
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pompele submersibile Wilo pentru apa curata se utilizeaza in fantani, rezervoare sau puturi. Ele pot fi automatizate in functie de aplicatia in care sunt instalate folosindu-se tablouri de comanda si control, senzori pentru lipsa apei, senzori de presiune, plutitori cu contacte electrice.

Pompele submersibile comercializate de Magazinul de Pompe au aplicabilitate in domeniul alimentarii cu apa potabila, in irigatii si aspersare, in ridicarea presiunii in instalatii industriale.

Avantajele utilizarii pompelor submersibile WILO:
Toate partile care vin in contact cu fluidul sunt anticorozive;
Posibilitatea de montare verticala sau orizontala;
Clapeta de retinere integrata.

Pompele submersibile produse de WILO deservesc o gama larga de utilizatori, atat casnici cat si industriali, evidentiindu-se prin fiabilitate, costuri reduse de intretinere si exploatare.
Prin mijloacele de contact afisate pe site va stam la dispozitie cu orice informatie pentru alegerea optima a unei pompe submersibile WILO.

Pompele AUTOAMORSANTE WILO sunt adecvate pentru utilizarea in gospodarie la alimentarea cu apa, irigare si stropire, aspersiune, valorificarea apelor pluviale. Ele pot fi utilizate in sisteme tip hidrofor, cu rezervor sub presiune cu membrana, pentru diminuarea frecventei de pornire si evitarea socurilor de presiune.

Avantajele utilizarii pompelor autoamorsante WILO:
Toate partile care vin in contact cu fluidul sunt anticorozive;
Silentioase si usor de manuit datorita constructiei compacte;
Ideale ca statii de alimentare cu apa pentru cladiri.

Pompele autoamorsante produse de WILO deservesc o gama larga de utilizatori, atat casnici cat si industriali, evidentiindu-se prin fiabilitate, costuri reduse de intretinere si exploatare.
Prin mijloacele de contact afisate pe site va stam la dispozitie cu orice informatie pentru alegerea optima a unei pompe autoamorsante WILO.

Pompele CENTRIFUGE de inalta presiune au un domeniu larg de utilizare fiind pompe universale pentru sectorul industrial, circuite de apa de racire, instalatii de spalare si aspersiune, instalatii de alimentare cu apa, ridicare sau mentinere a presiunii.
In functie de tipul constructiv pompele centrifuge de inalta presiune se impart in: pompe orizontale si pompe verticale; pompe cu turatie fixa sau cu turatie variabila;

Avantajele utilizarii pompelor centrifuge WILO:
Partile ce vin in contact cu fluidul sunt din otel inoxidabil;
Pompele cu turatie variabila permit reglajul electronic al turatiei motorului;
Utilizarea universala in cladiri de locuit si aplicatii industriale;
Posibilitatea de includere a acestora in sisteme cu mai multe pompe – grupuri de pompare.

Pompele centrifuge produse de WILO deservesc o gama larga de utilizatori, atat casnici cat si industriali, evidentiindu-se prin fiabilitate, costuri reduse de intretinere si exploatare.
Prin mijloacele de contact afisate pe site va stam la dispozitie cu orice informatie pentru alegerea optima a unei pompe centrifuge WILO.
Din Gura in Gura